VIDEO DANA

Baja Mali Knindza – Bozic je

Radio XXL

Oženio se Zoran Kalezić

Oženio se Zoran Kalezić

CRNOGORSKI pevač narodne muzike Zoran Kalezić (67) oženio se prošle subote emotivnom partnerkom Irenom Milonjić (53). Venčanje i slavlje održani su u Podgorici u restoranu njegovog kuma Radenka Radojičića, a mladina kuma bila je Zorica Kovačević, direktorka KBC u Podgorici.

Irena, inženjer mašinstva, sa Kalezićem je u skladnoj vezi više od tri godine. Oboje imaju brak iza sebe i po dvoje dece, a sada su odlučili da krunišu ljubav.

Venčanju su prisustvovali kumovi i matičar, a gost iznenađenja bio je Zoranov prijatelj i kolega Žuti Serhatlić koji je pevao uz harmoniku i učinio im taj dan posebnim.

– Venčanje je bilo intimno i lepo, bez ikakve pompe – kaže za “Novosti” Kalezić. – Irena i ja smo dugo zajedno, posle bura u mom životu, naišao sam na toplu, skromnu i tihu ženu.

Jedino je ona mogla da me shvati i prihvati ovakvog kakav sam, potrošenog od života. Nisam zahtevan čovek, u njoj sam prepoznao dobru osobu i video privrženost.

To je bila kulminacija koja je dovela do venčanja. Žena je srećna kada postane supruga čoveka koga voli.

Supružnici Zoran i Irena žive u Kosovom Lugu, gde je Kalezić rođen.

– Tamo imam kuću koju sam davno sagradio za ljubav mojim roditeljima – priča nam Kalezić. – Eto, zašto je nekad dobro da poslušate starije. Predivno nam je.

Ireni se život u miru i tišini veoma dopada. Zajedno dočekujemo slavuje i ispraćamo laste. Ujutru ustajem pre nje, očistim kamin, popijemo zajedno kafu a zatim je ispratim na posao. Tek sam sada osetio koliko znače sitnice u životu.

IZVOR:Vecernje Novosti/Radio XXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *