album-art

00:00

VIDEO DANA

Balkanskom ulicom gost Džej Ramadanovski

MACA DISKRECIJA:Jedva sam hodala posle prvog seksa

Posle prvog seksa dva dana nisam mogla hodati

Maca Diskrecija podelila je sa svima svoje najveće tajne, a jedna od njih je vezana za njeno prvo seksualno iskustvo.

Prvi put sam vodila ljubav sa sedamnaest godina, u automobilu, na aerodromu je to bilo, gde poleću avioni i sleću. Moram priznati da nakon što sam izgubila nevinost mnogo su mi kolena klecala, boleo me stomak i sve me bolelo. Nećete verovati, ali posle tog prvog seksa meni se život zgadio. Tada sam sebi rekla, da sam znala da gubljenje nevinosti ovoliko boli, nikada ne bih izgubila nevinost – bila je iskrena Maca.

Seks, Prvi seks ,Scena, Starleta, Rijaliti, Maca Diskrecija, muzika, pevacica, rijaliti, senada, parovi, novi spot, nova pesma, starleta, Senada Nurkić Maca

Senada Nurkić- Maca diskrecija

Ona je dodala još poneki detalj.

– Danima sam jedva hodala, ne da je mene taj lik razvalio, ne, nije mi bilo lepo iskreno da vam kažem – rekla je ova učesnica.

Senada Nurkić zvana Maca Diskrecija boravi u vili Parova već gotovo godinu dana, ali to je nije sprečilo da radi na svojoj muzičkoj karijeri.

Naime, bosanska pevačica i starleta predstavila je u utorak u ovom rijalitiju novi spot za pesmu “Ljubav”. Nije jasno kada je uspela da snimi spot, kad je sve vreme u rijalitiju, ali sigurni smo da će muškarci uživati u onome što vide. Ostaje samo pitanje da li će ovo delo opstati, pošto, setimo se, njen prethodni video je bio toliko eksplicitan da je skunut sa Jutjuba.

izvor:RadioXXL

PODELI VEST SA PRIJATELJIMA

OSTAVI KOMENTAR NA VEST

Your email address will not be published. Required fields are marked *